img6

Nxënësit nga Maqedonia i bashkohen nismave humane të Fondacionit Firdeus.

Nxënësit nga Maqedonia ju bashkëngjitën nismave bamirëse te Fondacionit Firdeus. Ata vizituan shumë familje në nëvojë duke ju shpërndarë ushqime. Të përlotur dhe të shokuar ata përjetuan një eksperiencë të re në jetën e tyre. Pas kësaj eksperience u kthyen ne shtepite e tyre duke falenderuar Zotin per mirësitë që i rrethonin.

rkweb

Serbët i torturuan në jetimore, Shqiptarët i bëjnë me banese të re dy motrat jetime!

Historia e dy vajzave jetime , që pasi u adoptuan mbetën në rrugë preku çdo zemër . Dukej se për ato ishte destinuar veç vuajtje e trishtim . Edhe pse tashmë në moshë madhore, makthi i keqtrajtimit nga mësueset serbe vazhdon ti prishë gjumin . Shqiptarët u solidarizuan pikërisht në momentin kur këto dy motra kishin nevojë për gjithcka , si për një vend per t’u strehuar ashtu dhe për një fjalë të mirë . Elvis Naçi bashkë me bashkëshorten e tij Fatmen i vizituan dy motrat dhe i dhanë lajmin e gëzueshem që tashmë ato do të kishin një strehë mbi kokën e tyre . Gëzimi dhe lumturia e dy motrave u tregua në përqafimin midis tyre e cila tregon më së miri që një jetë e re do të filloj për to .

Ndiqni historinë e plotë