0CBF425C-80D9-4BEC-8729-3C25EECC44B4

Bëhen me “flatra”/ Nënat lexojnë letrat e shpresës: Shqiptarët ndihmojnë tre vogëlushët!

“Shqiptarët për shqiptarët” transmetoi historinë e tre familjeve në Vorë, në zonën e Astirit në Tiranë dhe në Sauk. Historia e tyre është e përbashkët, fëmijët e mitur të tre familjeve kanë problem serioze me dëgjimin.

Cfare ndodhi me 3 vogelushet qe kishin probleme me degjimin ? Ju ftojme te ndiqni te plota reagimet e familjareve ne linkun e meposhtem.

Historia_e_plote_e_3_vogelusheve

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *