Capture

Shqiptarët ndihmojnë Alesian e paralizuar në rrugën e dijes, i plotësojnë dëshirën e madhe

Alesia eshte nje vajze e vogel ne fshatin Skroske e cila eshte shume e perkushtuar pas shkolles . Pervec se shkollen e ka larg 30 minuta me kembe dhe duhet te kalosh neper nje terren te veshtire , Alesia eshte e paralizuar dhe nuk ka mundesi te ece vete deri ne shkolle.

Mamaja e saj e mban cdo dite ne krah dhe e dergon ne shkolle cka i shkakton nje lodhje te madhe. Shqiptaret u bene bashke dhe vendosen qe tja lehtesojne Alesias rrugen per te mare dije dhe i kane blere nje makine qe te mund te shkoje ne shkolle pa veshtiresi . Sidrit Bejleri dhe Ilir Hoxholli shkuan bashke per te vizituar familjen dhe per ti dhuruar makinen.

Ndiq te plote historine

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *