jara

Lajm i mrekullueshëm , mblidhet fondi për vogëlushen Jara !

Jara 40 ditëshe rrezikon të vdesë nga Kardiopatia Komplekse dhe duhet të udhetojë urgjent drejt Italisë. Avioni sanitar kushton 20.850 euro. Fondacioni Firdeus me në krye Elvis Naçin shpërndanë rastin dhe shumë shpejt Shqiptarët anë e mbanë u pergjigjën duke e grumbulluar fondin në më pak se një javë . Të shpresojmë që Jara e vogël do të shërohet sa më shpejtë. Zoti i begatofte Shqiptarët kudo që ndodhen.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *