emision

Të premten fillon emisioni i të gjithë Shqiptarëve !

Të nderuar vëllezër dhe motra , këtë të premte në orën 21:00 fillon emisioni “Shqiptarët për Shqiptarët “ . Këtë sezon shumë surpriza na presin dhe do të kemi një format ndryshe nga ai që jemi mësuar të shohim në ekranin e News24 . Gjithashtu emisioni do të transmetohet live dhe në faqen e Elvis Naçit në Facebook . E premtja vjen shumë shpejt  , ” Shqiptarët për Shqiptarët “ vjen sërisht .

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *