lavdiea

Lavdija me kancer operohet me sukses! Do kthehet e shëndetshme në shtëpi te vajzat

Lavdija 37-vjeçe nga Fieri, e cila është e sëmurë me tumor, është operuar. Vërtet ajo u bë më shtëpi dhuruar nga shqiptarët, por stafi i emisionit “Shqiptarët për Shqiptarët” u kujdes që ajo të operohej dhe të kthehej e shëndetshme për tre vajzat e vogla në shtëpinë e re.

Lavdija është bere operacion dhe operacioni ka dalë më sukses. Kjo është një mrekulli për 37-vjeçaren, e cila kishte mbi supe jo vetëm tmerrin e sëmundjes, por edhe tre fëmijët e saj të vegjël, që deri më tani i ka rritur më shumë pa bukë, për shkak të varfërisë ekstreme. Falë Zotit dhe ndihmës së shqiptarëve, gruaja e vuajtur ka mundur të mposhtë sëmundjen e rëndë dhe tashmë është kthyer në shtëpinë e re, për të rritur fëmijët e saj.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *