BB8C4B78-B773-42CF-A3D4-B16946563F7C

Të bëhemi bashkë ! Të ndihmojmë të prekurit nga tërmeti !

Tërmeti ka shkaktuar dëme të mëdha në njerëz dhe në materiale . Kjo është një situatë shumë e vështirë për vëllezërit dhe motrat Shqiptarë në këto momente . Këto ditë më shumë se kurrë duhet të tregojmë se çdo të thotë të jesh Shqipëtar. Le të bëhemi të gjithë bashkë për të ndihmuar të gjithë banorët e prekur nga termeti.

Në seksionin “Dhuro” mund të jepni kontributin tuaj për motrat dhe vëllezërit e prekur nga termeti .

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *