firdeus1

Fondacioni Firdeus shpërndan ushqime në zonat malore të Shqipërisë !

Ekipi i Fondacionit Firdeus vijon pa pushim me shperndarjen e Ushqimeve dhe Veshjeve ne zonat malore ku jetesa ne to është shumë e vështirë! Së bashku me qëllimin e mirë të jemi pranë nevojtarëve dhe fëmijëve jetimë! Zoti i shpërblefte bamirësit!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *