65FEA1D8-45B1-4AD4-92E4-277E92526970

Mblidhen 130.000 € për Ilir Behlulin

Fondacioni Firdeus ka siguruar fondin prej 130.000 € që duhen për kurimin e Ilir Behlulit nga Kosova. Iliri, djali i nje veterani lufte te Kosoves ka nevoje per tu kuruar jashte shtetit sa me shpejte. Gjithçka ndodhi brenda 24 oresh dhe tani shpresojme qe me ndihmen e Zotit Iliri te sherohet sa me shpejte.

61C51143-0EBA-4752-8A81-ACF2FBE4864B

Dhurohen 3 shtëpi në një natë në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët “

Këtë të premte emisioni “Shqiptarët për shqiptarët” ka dhuruar emocione të mëdha. Plot 3 banesa të reja u dhuruan për familjet në nevojë në kuadër të një “gare” për vepra të mira në Muajin e shenjtë të Ramazanit .

Deri më tani Fondacioni Firdeus me kontributin e të gjithë Shqiptarëve ka dhuruar 5 banesa në më pak se 3 javë . Mision vazhdon në “garën”  për vepra të mira .