221AA32F-43EA-4239-820B-CFC8A4C14334

Shqiptarët bëhen bashkë për të shpëtuar Eneiden!

Eneida ishte rasti qe preku shumë shqiptarë pas publikimit nga ana e Elvis Naçit ku ajo rrezikonte të humbiste jetën po të mos operohej në kohë. Shqiptarët edhe një herë u bënë bashkë dhe mblodhen fondet për operimin e Eneidës.

Ky është postimi i plotë në Facebook i Elvis Naçit :- E pabesueshme por Eneida u sherua fale Zotit dhe pastaj me ndihmen e Shqiptareve, çdo gje shkoi per Mrekulli sa nuk mundem ta besoj, Eneida para pak ditesh ishte afer vdekjes sot ajo eshte si gjithe bashkemoshataret e saja, Zot te qofshim fale qe na mundeson keto vepra te mrekullueshme! Bekuar qofshin njerezit e mire.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *