3E3DDD80-7D72-4768-8679-8154EC0200C1

Shqiptarët bëhen bashkë dhe mbledhin shumën për shërimin e Tuanës.

Pas disa ditësh thirrje në rrjetet e tij sociale sot Elvis Naçi deklaroi se janë mbledhur 50.000 euro që duheshin për shërimin e Tuanës së vogël në Itali .

Faleminderit te Madhit Zot dhe pastaj te gjithe Shqiptareve per mbledhjen e 50 mije eurove per Tuanen, neser ajo niset per ne Itali. Zot sheroje dhe begatoi te gjithe Shqiptaret qe e ndihmuan. Amin. – Postimi i plotë i Elvis Naçit në Facebook