432EA4DD-BDD1-446F-AA18-16150B115111

Dy fëmijë rrezikojnë të humbasin jetën! Fondacioni Firdeus merr përsipër rastet.

Elvis Naçi paraqiti ne Facebookun e tij zyrtar rastin e dy femijeve qe kerkojne ndihmen e te gjithe shqiptareve . Me poshte postimi i plote:

Urgjente! Urgjente!Shperndaje! DY FEMIJE RREZIKOJNE JETEN!
Martina eshte vetem 5 muajshe dhe vuan nga melcia, gjendja e saj shendetsore po perkeqesohet cdo moment. Renaldi eshte 11 vjec dhe vuan nga Leucemia. Per te dy bashke duhen 130 mij euro per t’i derguar urgjentisht ne Itali tek spitali i femijeve ne Rome. Te behemi bashke se jeta e tyre nuk pret …. jane ne rrezik !

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *