BF9B903E-E762-4544-BC4A-761E9887602D

Të premten fillon emisioni i të gjithë Shqipëtarëve !

Këtë të premte në datë 9 Tetor fillon sezoni i ri i emisionit “Shqiptarët për Shqiptarët ” . Shqiptarët anë e mbanë presin të marrin zgjidhje për problemet e tyre dhe gjithcka do të ndodhë në ekranin e News 24 në orën 21:00 . Nën drejtimin e Elvis Naçit dhe Sidrit Bejlerit ky sezon i ri pritet ti japë zgjidhje sërisht shumë halleve të Shqiptarëve

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *