BF9B903E-E762-4544-BC4A-761E9887602D

Mblidhen 40.000 € në një natë në emisionin “Shqiptarët Për Shqiptarët”.

Një natë e madhe ka qënë e premtja në “News 24” në emisionin “Shqiptarët për Shqiptarët ” . Në fillim të natës u lançuan dy raste të dy fëmijëve që kërkonin ndihmën e Shqipëtareve për kurim jashtë vendit . Shuma e kërkuar ishte rreth 40.000 € dhe në fund të një maratone të gjatë prej 3 orësh e gjysmë ajo u plotësua . Slogani jonë “Të ndarë në Troje , në zemër një” edhe një herë tregoi se kur Shqiptarët janë bashkë për qëllime të mira çdo gjë arrihet .

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *