33E66EC8-B5C0-4179-AAFA-3B94D37DF18B

Esra e vogël kalon me sukses operacionin !

Para një jave u prezantua në emisionin “Shqiptarët Për Shqiptarët” rasti i vogëlushes së vogel Esra e cila kishte një problem në kokë dhe ishte e porsalindur . Pas mbledhjes së kontributeve nga ana e Fondacionit Firdeus , Esra u fut në operacion dhe e ka kaluar atë me sukses . Një tjetër jetë shpëtohet nga bashkimi i Shqipëtareve . Zoti i begatoftë bamirësit !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *