F71CED8B-D327-4634-8EDF-05C17561470F

Familjes me dy fëmijë jetim do ti rindërtohet shtëpia !

Elvisi e Fatma Naçi panë nga afër shtëpinë e rrënuar ku jetonte familja Peshku. Pasi u takuan me çiftin e të moshuarve, në krahë i hidhen Elvisit dy jetimët e vegjël, të cilët mbetën pa baba vetëm pak muaj më parë.

Javën që lamë pas, kjo familje iu drejtuar me një lutje shqiptarëve, që të bëheshin bashkë për t’I ndihmuar këta jetimë me një banesë të re.

Elvisi bashke me Fatmen i dhanë lajmin se shqiptarët dhe emisioni tashmë e kanë arritur shumën e nevojshme për t’i rindërtuar banesën, që ata si të moshuar, jetimët dhe nëna e tyre, të jetojnë të qetë. Naçi i premton familjes Peshku, se brenda muajit të ardhshëm, shtëpinë e rindërtuar do ta kenë gati.

Shiko klipin e plotë këtu

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *