C2E6D766-8CC2-421A-B6AE-A0B2C02AA1DD

Fondacioni Firdeus i mundëson tre të rinjëve operacionin për skoliozën .

Në emisionin “Shqiptarët për Shqiptarët ” këtë javë u transmetuan rastet e 3 të rinjve me skoliozë. Dy vëllezer nga Kosova dhe një vajzë nga Shqipria u nisën në drejtim të Stambollit për tu operuar për sëmundjen e skoliozës .

Tre të rinjtë e kishin të pamundur të lëviznin për shkak të skoliozës ndaj dhe operacioni ishte i domosdoshëm .

Operacionet dolën me sukses dhe tre të rinjtë tashmë mund të ecin pa problem .

Zoti i begatofte bamirësit !

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *