8DDA1ED2-7E4C-4E92-8C4B-8BC93D813378

Familja me 3 jetimë bëhet me shtëpi të re !

Në emisionin “Shqiptarët për Shqiptarët” këtë javë u transmetua rasti i familjes nga një fshat i thellë në Krujë . Fshati ndodhej rreth dy orë larg Krujës dhe rruga ishte shumë e vështirë , prandaj stafi i “Fondacioni Firdeus” vendosi që të blejë një shtëpi për familjen .

Lumturia në fytyrën e familjes dallohej qartë dhe lajmi për shtëpinë ju dha nga bashkëshortja e Elvis Naçit dhe bashkëshortja e Sidrit Bejlerit .

Shiko këtu videon e plotë!

Zoti i shperblefte bamiresit !

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *