0BB68F3E-5CF1-461A-8982-309ACB5C0F1A

Ketiana dhe Klementina futen në operacion për skoliozën . Si doli rezultati?

Ketë javë në emisionin “Shqiptarët Për Shqiptarët ” u transmetua rasti i dy vajzave me skoliozë . Ketiana dhe Klementina vuanin nga problemet e shtyllës kurrizore dhe nuk i lejonte të kryenin veprime të zakonshme si bashkëmoshatarët e tyre . Shqiptarët u mblodhën bashkë dhe i mundësuan të dyja vajzave operacionin për të bërë të mundur shpëtimin e tyre .

Ketiana futet në operacion

Klementina futet në operacion

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *