DAD2DEFF-A8A9-49F6-9949-9A87EE144C2C

Shikoni transformimin e Thumanës! Elvis Naçi: Amaneti i shqiptarëve po shkon në vend

Thumana është dhe do të mbetet në zemër të shqiptarëve, derisa atje të dëgjohet sërish buzëqeshja e nënave, baballarëve, fëmijëve e të moshuarve… në shtëpitë e tyre të reja.

Elvis Naçi e Sidrit Bejleri kanë vizituar punimet në Thumanë dhe tashmë 170 shtëpitë janë drejt përfundimit.

Elvisi u shpreh se nuk do të vonojë dita kur shtëpiat do të jenë përfunduar tërësisht. Ai tha se po mendohet dhe për mobilimin e banesave dhe gjelbërimin e vendit.

Elvisi e Sidriti ndjekin nga afër banesat që tashmë janë drejt përfundimit. Elvisi shprehet se gëzimi është shumë i madh kur sheh Thumanën që ringrihet sërish në këmbë.

Ndiq klipin e plotë

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *