10DE3DC6-96CA-4D12-9875-6E34BC5562A5

Gëzuar muajin e bekuar të Ramazanit

Fondacioni Firdeus ju uron , Gëzuar muajin e shenjtë të Ramazanit 2021 !

Urojmë që në këtë muaj të mbizotëroj paqja , përkushtimi ndaj Zotit dhe solidariteti mes njerëzve .

Urojmë që Ramazani t’ju sjellë çdo të mirë në jetë , harmoni , mirëqenie dhe dashuri në familjet tuaja .

E lusim Zotin që të na e pranojë dhe të na e lehtësojë agjerimin , të pranojë lutjet dhe veprat tona!

Fondacioni Firdeus

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *