2E4F8B65-ACD5-4341-B954-538C5B82FA88

Lajm i mrekullueshëm ! Bona 3-vjeçare niset për kurim drejt Italisë.

Bona është vajza 3-vjeçare që u prezantua në emisionin “Shqiptarët Për Shqiptarët ” . Bona vuan nga tumori dhe vetëm në Itali mundësohet operacioni nga spitali “Bambino Gesu” për shërimin e Bonës. Thirrjes së Elvis Naçit Shqipëtarët ju përgjigjen në kohë rekord duke mbledhur në më pak se 2 ditë shumën prej 100.000 € .

Postimi i plotë i Elvis Naçit në Facebook :

-Lajm i mrekullueshem, Bona e vogel niset per operacionin e jetes ne Itali, Zoti i Gjithesise e sherofte sa me shpejte! Amin.

Ndiq klipin e plotë

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *