0F802BF8-F48F-4F60-BD31-925D20186DCF

Elvis Naçi viziton 3 vëllezërit e paralizuar dhe i jep lajmin e shumëpritur!

Elvis Naçi së bashku me stafin e Fondacionit Firdeus ka vizituar shtëpine e 3 vëllezërve të paralizuar . Gjendja e tyre siç shikohet edhe nga pamjet është shumë e rënduar pasi fëmijët nuk mund të bëjnë asgjë përveç se të zvarriten . Mjeket e Spitalit i kanë dhënë shpresë të 3 vëllezërve se mund të kurohen ndaj dhe Elvis Naçi shkoi që ti japë lajmin e madh !

Postimi i plotë i Elvis Naçit në Facebook :

-Nje lajm i mrekullueshem qe heret ne mengjes, sapo percollem 3 femijet e paralizuar te Familjes idrizi per ne Spital ku shpresojme do te sherohen, Zoti i shperblefte bamiresit dhe sa me shume lutje qe Femijet te sherohen. Amin, Amin, Amin.

Ndiq klipin e plotë

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *