8895FC9B-0770-457A-A249-CCE02E34781A

Dy jetimë në Rrajcë bëhen me banesë të re!

Sidrit Bejleri ka vizituar dy fëmijë të mbetur jetimë në fshatin Rrajcë . Kushtet ku ato jetonin ishin shumë të papërshtatshmë për të jetuar dhe për këtë arsye Fondacioni Firdeus ka vendosur ti blejë një banesë të re !

Ndiq klipin e plotë

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *