Firdeus

There are no menu items in this menu.

KONTAKT

DHURO TANI

Bashkohu me Fondacionin Firdeus për të ndihmuar

Me dhurimin tënd ti i jep shpresë dikujt që është me i pafat se ty

Të dhenat bankare
Fondacioni Firdeus, Credins Bank

IBAN EURO: AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479
IBAN LEKE: AL60 2121 1573 0000 0000 0088 3478
SWIFT CODE: CDISALTR

Ofroni ndihmen tuaj ne forme vullnetare per te siguruar suksesin e nje prej kauzave tona. Kontributi juaj , i vogel apo i madh, siguron vazhdimesine dhe zgjerimine e ndihmes per Fondacionin

Shopping Basket