Firdeus

There are no menu items in this menu.

APLIKO PËR VULLNETAR

                                                Ofroni ndihmën tuaj në formë vullnetare për të siguruar suksesin e një prej kauzave tona.
                              Kontributi juaj , i vogël apo i madh, siguron vazhdimësinë dhe zgjerimin e ndihmës për Fondacionin Firdeus .

Programi i vullnetarëve, Fondacioni Firdeus mbështetet në kontributin e çdo shqiptari për të përmbushur misionin e vet në dobi të atyre që janë të varfër, të pamundur e kanë nevojë për ndihmë. Programi i vullnetarëve përfshin individë që kanë dëshirë të punojnë për shpërndarjen e ndihmave apo përgatitjen e ushqimeve e pakove, individë që dëshirojnë të ofrojnë mbështetje profesionale falas (mjekë, dentistë, arkitektë, mësues, etj) , akademikë që duan të kontribojne me dijen e tyre në blogun e Fondacionit duke përgatitur shkrime që lidhen me shëndetin, familjen, edukimin, historinë, fenë . Nëse bëni pjesë në një prej këtyre grupimeve, ju lutemi të plotësoni formularin e mëposhtëm !

Shopping Basket