img4

Për shkak të një pakujdesie Admiri humbi shikimin kur ishte vetëm 7 vjet. Banesa e tij po shembej. Nëna e Admirit me lot në sy shprehet se do vdiste e qetë nëse djali i saj i verbër të kishte nje Shtëpi. Shqiptarët e bënë më shtëpi të re.

Admiri është 43 vjet. Ai jeton në Fier. Teksa ishte 7 vjet ai u kafshua nga qeni por pakujdesia e bluzave të bardha bëri që ai të humbë shikimin. Mbi admirin rëndojnë shumë sprova.Banesa e tij po shembet dhe ai ska asnje vend ku te fuse kokën. Nëna e tij me lot në sy apelon për ndihmë. Shqiptarët nëpërmjet Fondacionit Firdeus ju gjendën pranë duke e bërë me banesë të re.