4A39F574-2310-4659-AD7E-098A96692BD3

Historia 130 vjeçare e qëndrës “Strehë dhe shpresë”, Fondacioni Firdeus i siguron dreken për një vit .

Fondacioni Firdeus ka siguruar dreken për një vit për qëndrën “Strehë dhe shpresë”. Kjo është një qendër ku të moshuarve që nuk kanë mundësi ekonomike i jepet të pakten një vakt ushqimi në ditë .

Kjo qëndër funksionon nga viti i largët 1912 dhe është një shembull shumë i mirë se si Shqiptarët gjithmonë janë munduar ti ndihmojnë Shqiptarët që nuk kanë mundësi .

Zoti i begatoftë të gjithë bamirësit !